À Punt Mèdia tindrà un premi a la secció oficial del festival de curtmetratges Skyline de Benidorm

À Punt atorgarà el premi al millor curtmetratge valencià dins el “Skyline film festival” que se celebrarà a Benidorm del 21 al 29 de març. L’espai públic de comunicació ha signat hui al Centre de Producció de Programes de Burjassot un conveni amb els responsables del festival de curtmetratges. À Punt serà mitjà oficial de la quarta edició d’aquest festival.
En la signatura del conveni han participat la directora general d’À Punt, Empar Marco, Beatriz Hernández i Fran Moral, directora i productor respectivament, del Skyline Film Festival. És el primer conveni que l’espai públic de comunicació signa en un festival de curtmetratges. Prèviament, ha arribat a acords semblants amb festival com la Mostra de València, Docs València, la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) i la Mostra Internacional de Mim de Sueca (MIM).
Aquest conveni cal entendre’l dins l’estratègia d’À Punt d’apropar-se i col·laborar amb els certàmens culturals i audiovisuals que s’organitzen a tot el territori valencià. Ajudar a la revitalització del sector és, de fet, un dels objectius de l’espai públic de comunicació.
El conveni permetrà que À Punt estiga ben present al festival i que informe sobre els moments més destacats d’aquest cita cinematogràfica, sempre amb un criteri periodístic, tant als espais informatius com als programes de la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials.
Dins l’estratègia de donar visibilitat a l’audiovisual valencià, la televisió pública emet des del passat mes de setembre, el programa Filem curt, al voltant del món del curtmetratge, impulsat per professionals d’À Punt. Es tracta d’un programa setmanal i transmèdia que cada diumenge a la nit apropa als televidents a curts fets a la Comunitat Valenciana.

Únete a otros 12.769 suscriptores

Últimas noticias de hoy – Noticias de última hora

CAMPAÑA “PENSIONES” Todas las respuestas

La bonita carta de un niño con una enfermedad rara a los bomberos de Palma

La Guardia Civil ha desarticulado una red que estafaba a personas mayores haciéndose pasar por miembros del Servicio Andaluz de Salud

Ultima hora.- Tira a su hijo recién nacido sin vida a un contenedor en Palencia

Jorge Olcina, nuevo ponente del Club de Opinión Benidorm

¿Y AHORA QUÉ? ¿quién le devuelve ahora a Juan Cano la alcaldía de Polop?

El Zenit de San Petersburgo ganó 3-2 al CSKA en La Nucía

La Nucía en el libro de "Buenas Prácticas contra el Acoso Escolar" del Ministerio de Educación

Un centenar de personas se forman en el CFO de l’Alfàs con el fin de reinsertarse en el mercado laboral

acogerá una charla sobre la menopausia organizada por MEMBA

Trío Metamorphosi y Dúo Soria-Sevilla actuarán este fin de semana en l’Alfàs del Pi

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider